Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Grosir Stabil Alam Bambu Panyimpenan Book Shelf lan Kembang Stand Display Shelf

Katrangan singkat:

Werna lan ukuran bisa disesuaikan kaya sing dikarepake.

Solusi panyimpenan sing menarik kanggo ruangan apa wae ing omah lan njaga ruangan sampeyan kanthi alami.

Sampurna kanggo nyimpen majalah, koran, andhuk, lan barang liyane sing mbutuhake akses gampang.

Rak iki nyedhiyakake panyimpenan sing apik banget ing ngendi wae sampeyan arep nyelehake.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

【RAK BAMBOO LEANING STYLISH 】Fitur karo rak mbukak 3-tier, rak tangga iki bisa nggedhekake ruang panyimpenan vertikal nalika nyimpen barang-barang penting saben dina lan nampilake dekorasi kanthi rapi. Rak buku iki cocog kanggo buku, potongan dekoratif, bingkai foto, majalah, Tanduran, lan liya-liyane. Ing sinau, kamar turu utawa kantor minangka rak buku sing apik banget.utawa entuk kebon yen dilebokake ing balkon minangka rak tanduran pengikut.

【MATERIAL】: Digawe saka 100% pring alam Ramah lingkungan, lemari buku pring iki stabil, awet, ora beracun, bebas polusi lan katon elegan.

DSC_4716

【DESIGN DASAR TILT L】: Kabeh lapisan rak condong ing tembok kanthi sudut 90 °, Utawa bisa ngadeg piyambak,Desain iki ora mung nggawe luwih apik gayane nanging uga supaya ora ngrusak tembok, Sampeyan bisa nyelehake ing ngendi wae sing dikarepake.

【MULTI-USE】: Rak panyimpenan iki cocok kanggo diselehake ing bale, ruang tamu, kamar turu, loteng, lsp.Uga karo 3 undakan rak pring lan beting panyimpenan bakal trep kanggo manggonke toiletries, andhuk, sundries, shoes, buku, tetanduran, rempah-rempah lan Perkakas cilik ing akeh panggonan.Kanggo ndawakake umur layanan, aja nggunakake wektu sing suwe ing lingkungan kelembapan sing dhuwur.

【PAKET LAN DIMENSI】 Kabeh aksesoris lan instruksi sing gampang dimangerteni wis kalebu.Sampeyan mung bisa rampung Déwan tanpa efforts .

Versi 8539
Ukuran 500 * 250 * 950 mm
Volume  
Unit mm
Bahan pring
warna Werna alam utawa costomize
Ukuran Karton 520 * 300 * 50 mm
Kemasan Nampa kustomisasi, tas poli;kothak putih;kothak werna;kothak PVC.
Loading  
MOQ 1000
pambayaran  
Tanggal Pangiriman 60 dina sawise nampa pembayaran simpenan
Bobot reged  
Logo LOGO sing disesuaikan

Aplikasi

Werna lan ukuran bisa disesuaikan kaya sing dikarepake.

Solusi panyimpenan sing menarik kanggo ruangan apa wae ing omah lan njaga ruangan sampeyan kanthi alami.

Sampurna kanggo nyimpen majalah, koran, andhuk, lan barang liyane sing mbutuhake akses gampang.

Rak iki nyedhiyakake panyimpenan sing apik banget ing ngendi wae sampeyan arep nyelehake.

Miwiti perjalanan menyang sampeyan sing luwih produktif lan ruang kerja sing luwih teratur.

Multifungsi;rega gedhe;produktif;Multiple gaya

Digunakake kanggo ruang tamu, Restoran, Pusat Perbelanjaan, Toko, lan liya-liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.