Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Babagan Perusahaan

pabrik-tur-1

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd. dumunung ing Distrik Jianyang, Kota Nanping, Provinsi Fujian, minangka perusahaan saham gabungan perdagangan manca sing nggabungake R&D, desain, produksi lan dodolan produk rumah tangga pring, bahan dekorasi bangunan pring. lan mesin otomatis pring, Wis 5 anak perusahaan lan luwih saka 900 karyawan.

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi, Long Bamboo Group wis dadi Produsèn anjog saka produk kluwarga pring ing China.Kanthi nambah investasi ing peralatan canggih, Long Bamboo Group saiki duwe garis produksi otomatis CNC multi-fungsi, lengen robot cerdas KUKA lan peralatan canggih liyane.

Ing industri produk pring, Long Bamboo Group wis ditetepake teknologi anjog lan kaluwihan merek, dadi account anjog ing China.

Apa We Do

Long Bamboo Group minangka perusahaan perdagangan manca sing nggabungake R&D, desain, produksi lan penjualan produk bambu.Iku utamané mrodhuksi pring lan produk kayu, pring lan kayu Furnitur, etc. Kanthi introduksi saka multi-fungsi CNC baris produksi otomatis, KUKA lengen robot cerdas lan peralatan majeng teknologi dhuwur, nambah riset lan pangembangan produk kluwarga pring ana, ing ing wektu sing padha nggedhekake menyang wilayah anyar kayata bahan pring entheng, pring mesin pangolahan otomatis lan produk anyar liyane kayata produk FMCG.

Nanping Zhubeli E-commerce Co., Ltd.

Anak perusahaan Nanping Zhubeli E-commerce Co., Ltd., didegaké ing Januari 2016, melu impor lan ekspor lan dodolan online perabot, peralatan makan, peralatan pawon, perlengkapan kantor, lsp.

Fujian Maker Steel and Bamboo Houseware Co., Ltd.

Fujian Maker Steel and Bamboo Houseware Co., Ltd., diadegaké ing Mei 2018, nduweni 25 paten (kalebu 3 paten penemuan lan 22 paten model sarana).Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake desain, produksi lan dodolan peralatan rumah tangga stainless steel, produk pawon, produk kantor lan produk bambu baja.Miturut konstruksi standar "pabrik ijo", perusahaan milih ngecor otomatis pangayoman lingkungan majeng lan baris produksi uyuh otomatis lan garis lukisan otomatis suhu kurang digawe dening Jerman.Wis entuk luwih saka 70% proses produksi kanthi otomatisasi lan nol emisi formaldehida ing proses nyemprot.Saiki, utamane ngasilake produk gabungan bambu baja lan kayu baja.

Fujian Bend Creativity Houseware Co., Ltd.

Fujian Bend Creativity Houseware Co., Ltd. didegaké ing Juni 2018. Nduwe 16 paten model sarana.Iku perusahaan sing spesialisasine ing desain, produksi, dodolan lan online dodolan kayu lan pring mlengkung item, mlengkung Furnitur lan aksesoris;desain, produksi lan layanan dodolan bambu ruangan, peralatan rumah tangga lan perabotan kayu.Iku perusahaan perdagangan manca ekspor -oriented.Kita wis ngembangake lan ngasilake rong jinis produk (pring bengkok lan kayu padat) lan telung seri produk (seri restoran, seri kamar mandi lan seri kursi).Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal gumantung ing kaluwihan sumber klompok ing pring, kayu pring, baja pring lan proyèk produk liyane kanggo ngembangaken produk inovatif ngarahke ing ngarep sudhut mlengkung lan Furnitur, lan dadi produk star klompok lan perusahaan kondhang luwih kuat. ing industri

Nanping Longtai Customized Houseware Co., Ltd.

Nanping Longtai Customized Houseware Co., Ltd. diadegake ing Januari 2020, utamane ngasilake lan adol perabotan omah lan peralatan rumah tangga.Perusahaan iki dipanggonke minangka pemasok produksi pring sing cerdas, modular lan khusus kanggo produk pring, fokus ing produk pring pribadi potensial saiki lan mbesuk.Liwat manajemen informasi lan produksi unit, perusahaan fokus ing produksi skala gedhe lan standar produk khusus sing disesuaikan.Ing tataran dhisikan, perusahaan utamané serves Furnitur pring selaras, Ing mangsa, pangaturan dhewe individu bisa temen maujud liwat pangembangan agen utawa jaringan online, supaya minangka kanggo terus-terusan nambah daya saing inti Enterprises.

Fujian Longmei Innovation Industry Co., Ltd.

Fujian Longmei Innovation Industry Co., Ltd. didegake ing Februari 2021, utamane melu R&D, produksi lan penjualan bahan pring, produk FMCG bambu lan mesin otomatis pring.Produk unggulan yaiku FMCG bambu lan mesin otomatis pangolahan pring.Perusahaan ngrancang ngrampungake pambangunan bubuk arang pring lan jalur produksi piring pring ing pungkasan taun 2021, lan miwiti produksi lengkap produk FMCG bambu ing pungkasan taun 2022. ( samesthine bakal ngasilake sedotan ambu, piring pring, set lading pring lan garpu, lan potongan gantungan jas pring).

Saiki, Long Bamboo Group wis entuk 169 paten resmi (128 saka perusahaan induk), kalebu 17 paten penemuan (14 saka perusahaan induk)

Saiki, Long Bamboo Group wis entuk 169 paten resmi (128 saka perusahaan induk), kalebu 17 paten penemuan (14 saka perusahaan induk)


Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.