Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Bahan anyar- Papan Bambu Gepeng

Bambu pipis yaiku kanggo mbukak pipa pring asli tanpa retak kanthi cara nglembut lan ngolah pipa pring dadi lembaran pring, supaya bisa nggedhekake panggunaan bahan pring.

Pring-Pring-Papan

Produk pring sing diratakake minangka bahan piring alami, saengga bisa digunakake ing lantai pring, papan pemotong pring, plywood pring, prabot pring, kerajinan pring lan produk liyane, sing duwe pasar sing amba banget.

Pring-Pring-Papan2

Pring-Pring-Papan3

Amarga kabeh bahan pring minangka papan pring kabeh, lem ora digunakake maneh kanggo nggedhekake bambu.Kanthi cara iki, kontak langsung antarane agen kimia (adhesives) lan pangan nyingkiri dening nggunakake ing Papan nglereni, kang nambah koefisien keamanan pangan.

 

Pring-Pring-Papan4
Pring-Pring-Papan5

Teknologi flatten saka pipa pring mentah wis ningkatake rasio panggunaan dibandhingake karo teknologi pangolahan pring mentahan tradisional.Amarga konsumsi bahan sing suda banget, biaya produk pring sing gegandhengan bisa dikurangi, saéngga tanduran moso bambu sing ramah lingkungan bisa ngganti kayu lan baja kanthi luwih akeh, sing dadi nyata "ngganti bambu kanggo kayu" lan "nggunakake. pring kanggo menang kayu”.


Wektu kirim: Jun-22-2021

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.