Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Babagan Perusahaan

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd. dumunung ing Distrik Jianyang, Kota Nanping, Provinsi Fujian, minangka perusahaan saham gabungan perdagangan manca sing nggabungake R&D, desain, produksi lan dodolan produk rumah tangga pring, bahan dekorasi bangunan pring. lan mesin otomatis pring, Wis 5 anak perusahaan lan luwih saka 900 karyawan.

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.