Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Rak rempah-rempah baja karbon pring-vertikal rak panyimpenan peralatan makan rong tingkat

Katrangan singkat:

Braket rak digawe saka baja karbon, sing ora gampang teyeng.Kita nggunakake pipa baja persegi sing luwih kuwat lan luwih stabil.Ireng lan putih bisa disemprotake ing permukaan.Rak digawe saka pring berkualitas tinggi, bahan alami sing murni, kesehatan lan safety, stabilitas sing luwih dhuwur, desain kothong, ora ana akumulasi banyu, ventilasi lan tahan jamur.


Detail Produk

Tag produk

Braket rak digawe saka baja karbon, sing ora gampang teyeng.Kita nggunakake pipa baja persegi sing luwih kuwat lan luwih stabil.Ireng lan putih bisa disemprotake ing permukaan.Rak digawe saka pring berkualitas tinggi, bahan alami sing murni, kesehatan lan safety, stabilitas sing luwih dhuwur, desain kothong, ora ana akumulasi banyu, ventilasi lan tahan jamur.

Desain punika prasaja, gampang kanggo ngresiki lan nginstal.

Rak kasebut nganggo desain unik saka rong rak, sing bisa nampung luwih akeh barang lan nggedhekake panggunaan lemari lan ruang panyimpenan pawon.

Desain iki cocok banget kanggo pawon utawa pojok omah, nambah luwih nyaman lan papan panyimpenan sing cocog.Nggawe papan panyimpenan cepet ing ngendi sampeyan butuh.Ukuran rak kita sampurna kanggo sudhut paling lemari lan lemari ing omah sampeyan.

shounajia03-4

Instalasi prasaja, mung butuh limang menit kanggo nyelarasake bolongan lan ngencengi wolung sekrup.

Versi 202001
Ukuran 375 * 200 * 212 mm
Volume 159m³
Unit PCS
Bahan Bambu + Baja Karbon
warna Natural & Warna Varnish + Baja karbon putih
Ukuran Karton 525*448*445 mm
Kemasan Packing Biasa
Loading 20 PCS/CTN
MOQ 2000PCS
pambayaran 30% TT minangka simpenan, 70% TT marang salinan dening B / L
Tanggal Pangiriman Repeat order 45 dina, pesenan anyar 60 dina
Bobot reged Udakara 2 kg
Logo Produk bisa nggawa Logo Branding pelanggan

Aplikasi

Digunakake ing pawon, cocok banget kanggo ngatur botol bumbu, piring, mangkok, cangkir lan porselen liyane sing apik banget.Uga bisa digunakake kanggo nyelehake kosmetik lan buku ing kamar turu.Uga bisa digunakake ing kantor, pasinaon, jedhing lan panggonan liyane.Cocog banget kanggo digunakake ing counter, meja lan lemari, lan bisa nggawe papan panyimpenan ekstra ing ngendi wae.Rak-rak kita apik banget lan apik banget, sampeyan bisa nyimpen lan nampilake macem-macem.Gaya sing prasaja ndadekake countertops pawon lan nambah rasa desain sing luwih kuat ing omah sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.