Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Sertifikat Perusahaan

Wis kasil lulus sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, sistem manajemen energi ISO50001, sistem manajemen kesehatan lan safety ISO45001, sistem manajemen terpadu industrialisasi lan industrialisasi, FSC lan rantai pengawasan pemasaran.Kajaba iku, uga wis lulus sertifikasi BV lan DDS saka peraturan kayu Uni Eropa.Iki minangka salah sawijining kumpulan pertama perusahaan indeks mekanisme indeks produk alas China.

sertifikat-41

Sertifikat Sistem Manajemen Mutu ISO 9001:2015

sertifikat-51

Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO 14001:2015

sertifikat-61

Sertifikat Sistem Manajemen Kesehatan dan Keselamatan Kerja ISO 45001:2018

sertifikat-11

Sertifikat Sistem Manajemen Energi
ISO 50001:2018

sertifikat-21

Verifikasi keamanan global

sertifikat-31

Sertifikat FSC SGSHK-COC-011399


Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.