Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Piring Bayi Bambu - Piring Balita Bambu

Katrangan singkat:

[Bambu alam]:Papan anak pring kita digawe saka 100% pring alami, lan pola ing piring kasebut diukir laser.Ora ngemot BPA, ora ngemot plastik utawa melamin, lan ora ngemot bahan kimia sing mbebayani.


Detail Produk

Tag produk

[Bambu alam]:Papan anak pring kita digawe saka 100% pring alami, lan pola ing piring kasebut diukir laser.Ora ngemot BPA, ora ngemot plastik utawa melamin, lan ora ngemot bahan kimia sing mbebayani.

[Desain kepala kucing]:Desain wangun sirah kucing luwih menarik, ngidini bocah-bocah seneng mangan lan sinau mangan dhewe, mula piranti meja iki cocok banget kanggo bocah-bocah umur 1-5 sing wiwit sinau mangan lan mangan dhewe.

[Rasa sampurna saka mangan lan transisi]-Cocok banget kanggo latihan wong sing mangan mandiri utawa kudu mangan.Ngurangi stres lan nggawe lingkungan sing santai lan resik kanggo wong tuwa lan bocah cilik.Ora bakal ninggalake mambu lan warna panganan.

tuopan-02-2

[Gampang kanggo ngresiki]:Lumahing piring iku Gamelan lan gampang kanggo ngresiki, malah ketchup bisa dibusak langsung.Sampeyan bisa nggunakake kain piring kanggo ngumbah piring bayi nganggo banyu sabun sing lembut, amarga ora cocok kanggo oven, gelombang mikro utawa mesin pencuci piring.Sampeyan kudu nyatet sing, please wisuh Papan pring anak ing wektu sawise digunakake.Aja rendhem piring pring nganti suwe.Sawise dicuci, dilebokake ing papan sing duwe ventilasi sing apik kanggo garing.

Versi 202009
Ukuran 235*190*16
Volume 7m³
Unit mm
Bahan pring
warna Warna natural
Ukuran Karton 245*200*21
Kemasan Packing Biasa
Loading 12 PCS / CNT
MOQ 2000
pambayaran 30% TT minangka simpenan, 70% TT marang salinan dening B / L
Tanggal Pangiriman 60 dina sawise nampa pembayaran simpenan
Bobot reged Kira-kira 0,25 kg
Logo LOGO sing disesuaikan

Aplikasi

Bisa ngemot macem-macem panganan, kayata kabeh jinis sega, mie, panganan cuci mulut, woh-wohan, bumbu, lan liya-liyane, lan ukuran piring sing pas kanggo panganan bocah, lan ora bakal nyebabake sampah panganan.

Iku ora mung cocok kanggo bayi sing sinau mangan ing ngarep, nanging uga bisa nggawa piring nedha bengi pring kanggo bayi kanggo nggunakake nalika padha mangan metu.Bocah wis cukup umur kanggo digunakake minangka piring panganan normal.Bisa uga diwenehi hadiah kanggo kanca lan kulawarga, sing dadi pilihan sing apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.