Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Kothak panyimpenan persegi panjang pring bisa nyimpen macem-macem barang ing sembarang kesempatan

Katrangan singkat:

[Maneka ukuran]:Kothak panyimpenan iki bisa nyukupi kabutuhan urip sampeyan, lan bisa digawe miturut kabutuhan sampeyan.

[Awet lan nengsemake]:Bambu tuwuh kanthi cepet lan lestari.Iki minangka bahan sing angel digunakake minangka meja, meja bedside, rak display lan dekorasi omah ing ruang tamu, kamar turu, pawon lan kamar mandi.


Detail Produk

Tag produk

[Maneka ukuran]:Kothak panyimpenan iki bisa nyukupi kabutuhan urip sampeyan, lan bisa digawe miturut kabutuhan sampeyan.

[Awet lan nengsemake]:Bambu tuwuh kanthi cepet lan lestari.Iki minangka bahan sing angel digunakake minangka meja, meja bedside, rak display lan dekorasi omah ing ruang tamu, kamar turu, pawon lan kamar mandi.

[Carane nggunakake]:Gunakake miturut kabutuhan;ing kamar turu, sampeyan bisa nyelehake perhiasan (kayata kalung lan dering), lan ngatur kosmetik (kayata cat kuku lan lipstik);ing ruang tamu, sampeyan bisa nyelehake jarum, benang lan spools;ing kantor, sampeyan bisa Selehake pena, klip kertas lan Staples.Ing pawon, sampeyan bisa nyimpen botol seasoning, tableware, cangkir, kabeh panganan cemilan favorit-energi bar utawa protein bar, granola utawa campuran roso biskuit, biskuit utawa biskuit, lan iku uga gampang kanggo nyimpen baking Penyetor.Bisa diselehake ing laci utawa ing desktop.

shounahe-02-1

[Kualitas dhuwur]:Kothak panyimpenan pring 100% minangka alternatif alami, bisa dianyari lan awet, sing bisa ngganti kothak hiasan kayu atos lan kothak panyimpenan laci.Bambu nduweni resistensi alami kanggo noda, bau lan bakteri, lan ora mbebayani kanggo lingkungan.Gampang kanggo ngresiki nganggo sabun lan banyu netral, lan ngresiki nganggo kain lembab sing alus;kanggo asil paling apik, mangga garing sak tenane

Versi 07769
Ukuran 230*152*64mm
Volume 22,4m³
Unit PCS
Bahan pring
warna Alamiah
Ukuran Karton 465 * 240 * 150 mm
Kemasan Packing Biasa
Loading 6 PCS/CTN
MOQ 2000
pambayaran 30% TT minangka simpenan, 70% TT marang salinan dening B / L
Tanggal Pangiriman Repeat order 45 dina, pesenan anyar 60 dina
Bobot reged Udakara 1kg
Logo Produk bisa nggawa Logo Branding pelanggan

Aplikasi

Kothak panyimpenan pring alami iki bisa gampang ngatur ruang cilik utawa ruang pawon sing rame lan ngindhari kebingungan.Cocog kanggo counters, lemantun, lemari panyimpenan pangan, etc Tansah lemantun supaya lan ngilangke kebingungan;bisa digunakake kanggo kabeh kulawarga, bisa digunakake kanggo kantor ngarep, kamar pakaryan, kamar turu, jedhing, umbah-umbah / Lounge umum lan garages;cocok banget kanggo omah, apartemen, apartemen, asrama, karavan, kabin lan Camper


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.