Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Grosir selaras modern pring foldable rak sepatu telung lapisan portabel

Katrangan singkat:

【Premium Natural】rak sepatu kayu digawe dening phyllostachys pubescens saka gunung dhuwur kanthi stabilitas lan keuletan sing unggul nalika mbuktikake jamur lan lembab liwat varnishing lingkungan ing permukaan.

【Kerjaan sing apik】 Kanthi laminate lan sudhut sing diobong supaya ora tusukan ing tangan sampeyan;Kerangka jinis X sing ditingkatake kanthi desain gesper kanthi total tanpa waggling


Detail Produk

Tag produk

【Premium Natural】rak sepatu kayu digawe dening phyllostachys pubescens saka gunung dhuwur kanthi stabilitas lan keuletan sing unggul nalika mbuktikake jamur lan lembab liwat varnishing lingkungan ing permukaan.

【Pengerjaan sing apik】Kanthi laminate lan sudhut burnished supaya pricking kanggo tangan;Kerangka jinis X sing ditingkatake kanthi desain gesper kanthi total tanpa waggling

【Penyelenggara Praktis】Dadi fungsional ora mung minangka rak sepatu nanging uga kanggo buku, tanduran pot lsp ...

DSC_4782

【Desain Portabel】 Panginstalan bagean nol lan desain sing bisa dilipat, ngirit wektu sampeyan ora nglebokake 【Kapasitas Mega】Kayu rak sepatu kanthi 3 lapisan nyukupi kabutuhan saben dinane.

【Bahan Berkualitas Tinggi】 Rak sepatu iki digawe saka 100% pring alami, stabil, awet, ora beracun lan ramah lingkungan.

【Instalasi prasaja】 Ora ana alat instalasi sing dibutuhake, lan ora ana bagean sing rumit.Cukup mbukak rak sepatu kanggo digunakake.Trep lan irit wektu.

【Indah lan praktis】 Rak sepatu bisa diselehake ing kamar, jedhing utawa koridor.Ora mung bisa ngatur sepatu, buku utawa tanduran pot, nanging uga dekorasi ruangan.

【Maneka warna】 Rak sepatu nduweni werna lan ukuran sing beda-beda, sampeyan bisa milih rak sepatu sing dibutuhake miturut gaya ruangan.

Versi 8309
Ukuran 600 * 316 * 625 mm
Volume  
Unit mm
Bahan pring
warna Warna natural
Ukuran Karton 1 PC/CTN 775*615*70mm
Kemasan  
Loading  
MOQ 2000
pambayaran  
Tanggal Pangiriman 60 dina sawise nampa pembayaran simpenan
Bobot reged  
Logo LOGO sing disesuaikan

Aplikasi

Digawe saka pring kualitas dhuwur njamin kekiatan.Lan bisa digunakake ing njero ruangan uga ruangan ing loteng, amarga lumahing slatted awet tahan kelembapan.

Interval slat cocok banget kanggo saben jinis sepatu, sanajan sepatu hak dhuwur.Ora mung rak sepatu nanging uga rak panyimpenan kanggo ngatur kabeh sing sampeyan butuhake, kanggo njaga dalan mlebu, lemari, asrama, teras, ruangan lumpur lan garasi adoh saka kekacoan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.