Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Kothak panyimpenan laci pring alam bisa nyimpen peralatan meja lan barang liyane

Katrangan singkat:

1.Multi-tujuan: Organizer laci iki bisa digunakake kanggo nyimpen barang-barang cilik kayata peralatan meja, perhiasan, alat tulis lan piranti.Bisa digunakake ing pawon, ruang tamu, kamar turu lan kamar sarana etc. Iku cocok kanggo aplikasi saka macem-macem item ing akeh kesempatan.


Detail Produk

Tag produk

1.Multi-tujuan: Organizer laci iki bisa digunakake kanggo nyimpen barang-barang cilik kayata peralatan meja, perhiasan, alat tulis lan piranti.Bisa digunakake ing pawon, ruang tamu, kamar turu lan kamar sarana etc. Iku cocok kanggo aplikasi saka macem-macem item ing akeh kesempatan.

2. Organizer cutlery sing bisa ditambahi lan luwes: Rak peralatan makan kita duwe desain sing bisa diatur kanthi 3 nganti 5 kompartemen.Rong kompartemen sing bisa ditambahi bisa mbantu ngatur kabeh peralatan makan, peralatan makan lan perak.Kompartemen tengah sing luwih gedhe bakal mbantu nyimpen barang sing luwih gedhe.

3.Cara panyimpenan praktis lan sampurna: Organizer pring iki bisa nyimpen barang-barang cilik sing rame ing kompartemen.Gampang kanggo njupuk barang lan ngirit wektu nggoleki barang kayata sendok lan lading, pulpen lan panguasa, kalung lan jam tangan.

shounahe-03-2

4.Struktur sing kuat lan fungsi sing gampang dijaga: Piranti pawon jinis laci iki cukup kuat kanggo disimpen ing papan sing cocog.Kajaba iku, mung butuh 5 menit kanggo ngresiki lan njaga tray cutlery.Cepet usap kothak panyimpenan saka pring nganggo banyu anget, banjur usap nganggo kain lembab.

5.Kothak panyimpenan laci iki digawe saka 100% pring, awet lan anti banyu, lan bisa tahan taun digunakake.

Versi 07773
Ukuran 280-460*355*65mm
Volume 64,64m³
Unit PCS
Bahan pring
warna Alamiah
Ukuran Karton 570 * 365 * 140 mm
Kemasan Packing Biasa
Loading 4 PCS/CTN
MOQ 2000
pambayaran 30% TT minangka simpenan, 70% TT marang salinan dening B / L
Tanggal Pangiriman Repeat order 45 dina, pesenan anyar 60 dina
Bobot reged Kira-kira 1,5 kg
Logo Produk bisa nggawa Logo Branding pelanggan

Aplikasi

Ing kamar turu, sampeyan bisa nyimpen kalung, gelang, anting-anting, jepit rambut lan perhiasan liyane.Ing pawon, sampeyan bisa nyimpen piso, garpu, sendok lan peralatan makan liyane.Ing kantor, sampeyan bisa nyimpen pulpen, tape, penggaris, stapler, lan lem.Bisa digunakake kanggo nyimpen aksesoris hardware, kayata wrenches, screwdrivers, piso sarana, etc.

Kisaran aplikasi sing wiyar, ukuran sing bisa diatur, cocog kanggo macem-macem laci.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.