Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Meja makan/meja pawon/meja/meja rapat

Katrangan singkat:

Ndhuwur meja digawe saka pring kualitas dhuwur sing dipilih, sing luwih angel lan luwih padhet tinimbang kayu, ora gampang kanggo nyandhang lan deform.Sikil meja digawe saka birch, kanthi struktur materi sing alus lan alus.

Pola pring alami, saben teksture tambal sulam, apik banget, lan pancen alami lan ramah lingkungan.


Detail Produk

Tag produk

Ndhuwur meja digawe saka pring kualitas dhuwur sing dipilih, sing luwih angel lan luwih padhet tinimbang kayu, ora gampang kanggo nyandhang lan deform.Sikil meja digawe saka birch, kanthi struktur materi sing alus lan alus.

Pola pring alami, saben teksture tambal sulam, apik banget, lan pancen alami lan ramah lingkungan.

Lapisan UV ramah lingkungan lan aman, lan tandha banyu ora bakal katon nalika nempatake cangkir panas ing desktop.

Papan pring ngalami perawatan karbonisasi hidrotermal, sing bisa nyegah serangga lan jamur kanthi efektif.

zhuozi-07-4

Gaya modern lan prasaja, nyingkirake desain sing rumit, gaya garis meja makan sing prasaja nggawa rasa minimalis menyang kamar, nggawe ruang katon rapi, prasaja lan nyaman.

Tabel hemat spasi, meja bisa nampung 2 nganti 4 wong, becik kanggo ruang cilik utawa ruang makan.

Reresik prasaja lan trep, lan bisa digosok nganggo kain alus sing rada lembab lan deterjen sing lembut

10 menit perakitan: Nggunakake instruksi prasaja lan bagean nomer, sampeyan bisa nyiyapake tabel iki mung sawetara langkah.Kalebu kabeh hardware sing dibutuhake.

Versi D017
Ukuran 1200 * 750 * 700 mm
Volume 680m³
Unit mm
Bahan Bambu utawa kayu
warna Alamiah
Ukuran Karton 1210 * 760 * 74 mm
Kemasan Nampa kustomisasi, tas poli; kothak putih; kothak werna; kothak PVC; instruksi paket
Loading 1 PC/CTN
MOQ 1000
pambayaran 30% TT minangka simpenan, 70% TT marang salinan dening B / L
Tanggal Pangiriman 60 dina sawise nampa pembayaran simpenan
Bobot reged Kira-kira 13 kg
Logo LOGO sing disesuaikan

Aplikasi

Meja pring modern iki serbaguna lan bisa digunakake ing pirang-pirang kesempatan.Cocog banget kanggo digunakake minangka meja panedhaan pawon cilik, meja komputer ing sinau, meja tulis utawa meja game ing ruang tamu.

Uga bisa digunakake minangka meja sinau bocah-bocah, meja rias wanita, meja kerja sing kompak, meja, meja konferensi cilik, lan bisa digunakake ing omah utawa ing kantor ngarep.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake pesen sampeyan:

    Produk sing gegandhengan

    Nakoni, nyelidiki

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Ninggalake pesen sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.