Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Hubungi Kita

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

alamat

No.1 Longtai Park, Xushi Town, Jianyang,

Kutha Nanping, Provinsi Fujian, China

E-mail

info@longtaibamboo.com

 zouxin@longtaibamboo.com

WeChat

Bambu2021

Ninggalake pesen sampeyan:


Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.