Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd. Laporan Tanggung Jawab Sosial 2020

Ing taun 2020, Long Bamboo Technology Group Co., Ltd. (sabanjuré diarani "Perusahaan") bakal terus netepi filosofi bisnis kanthi biaya murah, polusi lan kualitas dhuwur.Nalika nggayuh keuntungan ekonomi, kanthi aktif nglindhungi hak-hak lan kapentingan karyawan sing sah, nganggep supplier lan pelanggan kanthi integritas, aktif melu perlindungan lingkungan, konstruksi komunitas lan kesejahteraan umum liyane, ningkatake pangembangan perusahaan sing koordinasi lan harmonis. , lan kanthi aktif nindakake tanggung jawab sosial.Laporan kinerja tanggung jawab sosial perusahaan kanggo 2020 yaiku:

1. Nggawe kinerja apik lan nyegah risiko ekonomi

(1) Nggawe kinerja apik lan nuduhake asil bisnis karo investor
Manajemen perusahaan nggawe kinerja sing apik minangka tujuan bisnis, ngoptimalake manajemen perusahaan, nambah kategori lan jinis produk, ningkatake kualitas produk, terus njelajah pasar mebel bambu internasional, lan skala produksi lan penjualan dadi anyar. dhuwur.Ing wektu sing padha, iku attaches wigati kanggo nglindhungi kapentingan sah saka investor supaya investor kebak Nuduhake asil operasi perusahaan.
(2) Ningkatake kontrol internal lan nyegah risiko operasional
Miturut karakteristik bisnis lan kabutuhan manajemen, perusahaan wis nggawe proses kontrol internal, nggawe sistem kontrol sing ketat kanggo saben titik kontrol risiko, lan dana moneter, sales, pengadaan lan pasokan, manajemen aset tetep, kontrol anggaran, manajemen segel, akuntansi. manajemen informasi, lsp. Serangkaian sistem kontrol lan aktivitas kontrol sing relevan wis ditindakake kanthi efektif.Ing wektu sing padha, mekanisme pengawasan sing relevan mboko sithik nambah kanggo mesthekake implementasine efektif saka kontrol internal perusahaan.

2. Proteksi hak-hak karyawan

Ing 2020, perusahaan bakal terus netepi prinsip "mbukak, adil lan adil" ing lapangan kerja, ngleksanakake konsep sumber daya manusia "karyawan minangka nilai inti perusahaan", tansah ngutamakake wong, ngurmati lan ngerti lan peduli. karyawan, strictly manut lan nambah Employment, Training, buyaran, gaji, Assessment, promosi, ganjaran lan paukuman lan sistem Manajemen personel liyane njamin pembangunan stabil saka sumber daya manungsa perusahaan.Ing wektu sing padha, perusahaan terus nambah kualitas karyawan kanthi nguatake pelatihan karyawan lan pendidikan terus, lan liwat mekanisme insentif kanggo nahan bakat sing luar biasa lan njamin stabilitas personel.Kasil ngetrapake rencana kepemilikan saham karyawan, ningkatake semangat lan kohesi karyawan, lan nuduhake judhul pangembangan perusahaan.
(1) Pengembangan rekrutmen lan pelatihan karyawan
Perusahaan nyerep bakat luar biasa sing dibutuhake dening perusahaan liwat macem-macem saluran, macem-macem cara, lan kabeh-kabeh, kalebu manajemen, teknologi, lan liya-liyane, lan ngetutake prinsip kesetaraan, sukarela, lan konsensus kanggo nyimpulake kontrak tenaga kerja kanthi tulisan.Ing proses kerja, perusahaan ngrumusake rencana latihan taunan miturut syarat kerja lan kabutuhan pribadi, lan nindakake etika profesional, kesadaran kontrol risiko lan pelatihan pengetahuan profesional kanggo kabeh jinis karyawan, lan nganakake penilaian bebarengan karo syarat penilaian.Usaha kanggo nggayuh pembangunan lan kemajuan umum ing antarane perusahaan lan karyawan.
(2) Proteksi kesehatan lan safety karyawan lan produksi sing aman
Perusahaan wis netepake lan ningkatake sistem safety lan kesehatan tenaga kerja, kanthi ketat ngetrapake peraturan lan standar safety lan kesehatan tenaga kerja nasional, nyedhiyakake pendhidhikan safety lan kesehatan tenaga kerja kanggo karyawan, ngatur latihan sing relevan, ngrumusake rencana darurat sing relevan lan nindakake latihan, lan nyedhiyakake lengkap lan persediaan pangayoman pegawe pas wektune., Lan ing wektu sing padha ngiyataken pangayoman saka proyek nglibatno beboyo pegawe.Perusahaan kasebut penting banget kanggo safety ing produksi, kanthi sistem produksi safety swara sing tundhuk karo peraturan lan standar nasional lan industri, lan nganakake pemeriksaan produksi safety kanthi rutin.Ing 2020, perusahaan bakal nindakake macem-macem kegiatan unik, nganakake macem-macem latihan rencana respon darurat insiden lingkungan lan safety, nguatake kesadaran karyawan babagan produksi sing aman;ningkataké safety karya audit internal, Ningkatake karya safety perusahaan menyang manajemen normal, supaya ora ana dead ends ing karya safety internal perusahaan.
(3) Jaminan kesejahteraan karyawan
Perusahaan kasebut kanthi sadar nangani lan mbayar asuransi pensiun, asuransi kesehatan, asuransi pengangguran, asuransi cidera kerja, lan asuransi maternitas kanggo karyawan miturut syarat sing cocog, lan nyedhiyakake panganan kerja sing bergizi.Perusahaan ora mung njamin yen tingkat gaji karyawan luwih dhuwur tinimbang standar rata-rata lokal, nanging uga bertahap nambah gaji miturut tingkat pangembangan perusahaan, supaya kabeh karyawan bisa nuduhake asil pembangunan perusahaan.
(4) Ningkatake harmoni lan stabilitas hubungan karyawan
Selaras karo syarat peraturan sing cocog, perusahaan wis nggawe organisasi serikat pekerja kanggo ngurus lan ngormati syarat karyawan sing cukup kanggo mesthekake yen karyawan duwe hak lengkap ing tata kelola perusahaan.Ing wektu sing padha, perusahaan kasebut penting banget kanggo perawatan humanistik, nguatake komunikasi lan ijol-ijolan karo karyawan, nambah aktivitas budaya lan olahraga karyawan, lan mbangun hubungan karyawan sing harmonis lan stabil.Kajaba iku, liwat pilihan lan ganjaran karyawan sing pinunjul, semangat karyawan wis dimobilisasi kanthi lengkap, pangenalan karyawan babagan budaya perusahaan saya apik, lan pasukan centripetal perusahaan saya tambah.Karyawan perusahaan uga nuduhake semangat solidaritas lan gotong royong, lan aktif menehi bantuan nalika buruh nemoni kangelan kanggo mbantu ngatasi kesulitan kasebut.

3. Perlindhungan hak lan kapentingan supplier lan pelanggan

Miwiti saka dhuwure strategi pangembangan perusahaan, perusahaan tansah nggatekake tanggung jawabe marang supplier lan pelanggan, lan nganggep supplier lan pelanggan kanthi integritas.
(1) Perusahaan terus nambah proses pengadaan, netepake sistem pengadaan sing adil lan adil, lan nggawe lingkungan kompetitif sing apik kanggo para pemasok.Perusahaan wis netepake file supplier lan strictly abides dening lan nepaki kontrak kanggo mesthekake hak sah lan kapentingan supplier.Perusahaan nguatake kerjasama bisnis karo pemasok lan ningkatake pangembangan umum loro pihak.Perusahaan kasebut kanthi aktif ningkatake karya audit pemasok, lan standarisasi lan standarisasi karya pengadaan wis luwih apik.Ing tangan siji, njamin kualitas produk sing dituku, lan ing sisih liya, uga ningkatake tingkat manajemen supplier dhewe.
(2) Perusahaan kasebut penting banget kanggo karya kualitas produk, ngontrol kualitas kanthi ketat, netepake mekanisme manajemen kualitas produk jangka panjang lan sistem manajemen kualitas sing komprehensif, lan nduweni kualifikasi bisnis produksi sing sampurna.Perusahaan mriksa produk kanthi ketat karo standar lan prosedur inspeksi.Perusahaan wis lulus sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001, lan sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja ISO45001.Kajaba iku, perusahaan wis lulus akeh sertifikasi resmi internasional: produksi FSC-COC lan sertifikasi rantai pemasaran, audit tanggung jawab sosial BSCI Eropa lan liya-liyane.Kanthi ngetrapake standar kualitas sing ketat lan ngetrapake langkah-langkah kontrol kualitas sing tliti, kita bakal ngiyatake kontrol lan jaminan kualitas ing kabeh aspek saka kualitas pengadaan bahan mentah, kontrol proses produksi, kontrol link sales, layanan teknis sawise-sales, lan sapiturute, kanggo nambah kualitas produk lan kualitas layanan, lan nyedhiyani pelanggan karo Supaya entuk produk aman lan layanan kualitas dhuwur.

4. Proteksi lingkungan lan pembangunan lestari

Perusahaan ngerti yen perlindungan lingkungan minangka salah sawijining tanggung jawab sosial perusahaan.Perusahaan kasebut penting banget kanggo nanggapi pemanasan global lan kanthi proaktif nindakake verifikasi emisi karbon.Emisi karbon ing 2020 bakal dadi 3,521t.Perusahaan netepi jalur produksi sing luwih resik, ekonomi bunder, lan pangembangan ijo, ngilangi metode produksi kanthi energi dhuwur, polusi dhuwur, lan kapasitas kurang, tanggung jawab kanggo njaga lingkungan para pemangku kepentingan, lan entuk pembangunan sing lestari, nalika ngetrapake. pengaruh ing pihak ing chain sumber , Wis temen maujud pangembangan produksi ijo kanggo supplier hulu lan hilir lan distributor saka perusahaan, lan wis mimpin Enterprises ing industri kanggo bebarengan njupuk dalan pembangunan ijo lan sustainable.Perusahaan kasebut kanthi aktif ningkatake lingkungan kerja karyawan, nggawe lingkungan kerja sing aman lan nyaman, nglindhungi karyawan lan masarakat saka gawe piala lan nglindhungi lingkungan, lan mbangun perusahaan modern sing ijo lan ekologis.

5. Hubungan Masyarakat lan Kesejahteraan Umum

Semangat perusahaan: inovasi lan terobosan, tanggung jawab sosial.Perusahaan iki wis suwe nduweni komitmen kanggo ngembangake usaha kesejahteraan umum, nyengkuyung pendhidhikan, mbantu ningkatake pembangunan ekonomi daerah lan kegiatan kesejahteraan umum liyane.Tanggung Jawab Lingkungan: Perusahaan netepi dalan produksi sing luwih resik, ekonomi bunder, lan pembangunan ijo kanggo nggayuh pembangunan sing lestari.Contone, ing 2020, perusahaan bakal ngrumusake rencana kanggo nyuda konsumsi energi lan perbaikan lingkungan, saka bahan mentah, konsumsi energi, "sampah padhet, banyu limbah, panas sampah, gas sampah, lsp.""Manajemen peralatan mlaku liwat kabeh siklus produksi, lan ngupayakake mbangun merek perusahaan" nyimpen sumber daya lan ramah lingkungan. Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal terus nambah investasi ing komunitas lan usaha kesejahteraan umum.

Long Bamboo Technology Group Co., Ltd.

30 November 2020

1

Wektu kirim: Jun-01-2021

Nakoni, nyelidiki

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.